Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1,071
FG: 1,014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 4,5 kg 
Pale malt 1,5 kg
Caramunich 0,2 kg
Special B 0,1 kg
Mørk Kandissirup 0,45 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 15 g @ 60 min
EKG 15 g @ 15 min
EKG 15 g @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc
Gjærnæring
Brewers clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 60 min
72 C i 10 min
78 C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: Fra 2,5 l starter
Informasjon om gjæring:
Pitchet gjær på 17,5 C
Kt gradvis til 24 grader i løpet av 16 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. mars 2018
Flasket: 14. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N