Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1,071 FG: 1,014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 4,5 kg Pale malt 1,5 kg Caramunich 0,2 kg Special B 0,1 kg Mørk Kandissirup 0,45 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 15 g @ 60 min EKG 15 g @ 15 min EKG 15 g @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc Gjærnæring Brewers clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 60 min 72 C i 10 min 78 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: Fra 2,5 l starter Informasjon om gjæring: Pitchet gjær på 17,5 C Kt gradvis til 24 grader i løpet av 16 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. mars 2018 Flasket: 14. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N