Brygger: Espen Breivik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,063 FG: 1,009 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.3 kg (65.2%) — Castle Malting Chateau Pilsen 2-Row — Korn — 3.5 EBC 500 g (7.6%) — Thomas Fawcett Wheat, Torrified — Korn — 3.9 EBC 320 g (4.9%) — Castle Malting Chateau Chit Barley Malt Flakes — Korn — 4.9 EBC 320 g (4.9%) — Castle Malting Chateau Munich Light — Korn — 15 EBC 160 g (2.4%) — Castle Malting Chateau Cara Ruby — Korn — 50 EBC 100 g (1.5%) — Castle Malting Chateau Special B — Korn — 300 EBC 900 g (13.6%) — Candi Syrup Candi Syrup, D-90 — Sukker — 177 EBC — Kok — 5 min [B]Humle og krydder[/B] 10 g (16 IBU) — Hallertau Magnum 16.4% — Kok — 60 min 20 g (8 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5.5% — Kok — 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Temperatur — 65 °C — 60 min Mash Out — 75 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 530 Gjærmengde: 3 pkg Informasjon om gjæring: Pitch — 18 °C — 0 dager Primær — 22 °C (2 dager stigningstid) — 12 dager Primær — 15 °C (1 dager stigningstid) — 6 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. august 2022 Flasket: 10. september 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N