Brygger: Frank Dåstøl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,105
FG: 1,020
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 10,7%
Beregnet IBU: 48,0
Beregnet farge: 111 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,10 kg          Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC)
 1,50 kg          Munich Malt (17,7 EBC)
 0,55 kg          Special B Malt (354,6 EBC)
 0,51 kg          Wheat Malt, Ger (3,9 EBC)
 0,26 kg          BEST Chocolate (BESTMALZ) (900,0 EBC)
 0,26 kg          Black (Patent) Malt (985,0 EBC)
 0,26 kg          Carafa III (1034,3 EBC)
 1,20 kg          Light Dry Extract [Boil] (15,8 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
51 progress 6,4%60min
50 EKG 5% 10 min
30 Northern brew 10,2 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66grader 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP009/MB Draught
Gjærmengde: 1,5"/ml
Informasjon om gjæring:
30g mauribrew draught
2 pk WLP099
Oksygen i 2 omganger

[B]Kommentarer[/B]
CBC1 karboneringsgjær

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. juli 2018
Flasket: 5. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N