Brygger: Frank Dåstøl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,105 FG: 1,020 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 10,7% Beregnet IBU: 48,0 Beregnet farge: 111 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,10 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) 1,50 kg Munich Malt (17,7 EBC) 0,55 kg Special B Malt (354,6 EBC) 0,51 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) 0,26 kg BEST Chocolate (BESTMALZ) (900,0 EBC) 0,26 kg Black (Patent) Malt (985,0 EBC) 0,26 kg Carafa III (1034,3 EBC) 1,20 kg Light Dry Extract [Boil] (15,8 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 51 progress 6,4%60min 50 EKG 5% 10 min 30 Northern brew 10,2 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66grader 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP009/MB Draught Gjærmengde: 1,5"/ml Informasjon om gjæring: 30g mauribrew draught 2 pk WLP099 Oksygen i 2 omganger [B]Kommentarer[/B] CBC1 karboneringsgjær [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. juli 2018 Flasket: 5. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N