Brygger: Morten Wenæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen (sydtysk)
OG: 1,049
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 12,8
Beregnet farge: 8,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Ireks Pils - 2,8 kg
Hvete - 3 kg
CaraHell - Weyermann - 0,6 kg
Flaka havre 0,3 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh til fargen @ 60m
Hallertauer Mittelfru 15 g @15

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Herrmann mesk. (Splitt mesk i to og tilfør halvparten i runde 10 som er en gjentagelse av runde 1)
42°C i 5 min
55°C i 5 min 
66°C i 45 min
72°C i 30 min

Utmesk 76° i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp300
Gjærmengde: ca 2 milliard
Informasjon om gjæring:
Åpnet kar.
fra 18°C til 24°C og la stå i 14 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Karbonet med speise.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. februar 2019
Flasket: 3. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N