Brygger: Morten Wenæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 1,049 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 12,8 Beregnet farge: 8,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Ireks Pils - 2,8 kg Hvete - 3 kg CaraHell - Weyermann - 0,6 kg Flaka havre 0,3 kg [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh til fargen @ 60m Hallertauer Mittelfru 15 g @15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Herrmann mesk. (Splitt mesk i to og tilfør halvparten i runde 10 som er en gjentagelse av runde 1) 42°C i 5 min 55°C i 5 min 66°C i 45 min 72°C i 30 min Utmesk 76° i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp300 Gjærmengde: ca 2 milliard Informasjon om gjæring: Åpnet kar. fra 18°C til 24°C og la stå i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] Karbonet med speise. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. februar 2019 Flasket: 3. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N