Brygger: Anders Johan Dalshov
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1058
FG: 1011
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 30,2
Beregnet farge: 9,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pale malt - 2,5kg (3,5 EBC)
Best Caramel Aromatic - 0,5kg (40 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial (8,5%)	12g @ 45 min
Centennial (8,5%)	13g @ 30 min
Citra (14,2%)		25,0g @ 0 min

Centennial (8,5%)	25g @ 7d
Citra (14,2%)		25g @ 7d

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Step mashing

52˚C - 10 min
63˚C - 35 min
73˚C - 35 min
78˚C - 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 11,5g
Informasjon om gjæring:
Fermentation chamber using the following profile:

Day - Set ˚C - Date
0	20	08/20/2018 22:30:00
1.5	20	08/22/2018 10:30:00
4	17	08/24/2018 22:30:00
8	17	08/28/2018 22:30:00
10	23	08/30/2018 22:30:00
12.4	23	09/02/2018 08:06:00
12.4	1	09/02/2018 08:06:00
13	1	09/02/2018 22:30:00

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. august 2018
Flasket: 2. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N