Brygger: Anders Johan Dalshov Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1058 FG: 1011 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 30,2 Beregnet farge: 9,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pale malt - 2,5kg (3,5 EBC) Best Caramel Aromatic - 0,5kg (40 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Centennial (8,5%) 12g @ 45 min Centennial (8,5%) 13g @ 30 min Citra (14,2%) 25,0g @ 0 min Centennial (8,5%) 25g @ 7d Citra (14,2%) 25g @ 7d [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Step mashing 52˚C - 10 min 63˚C - 35 min 73˚C - 35 min 78˚C - 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 11,5g Informasjon om gjæring: Fermentation chamber using the following profile: Day - Set ˚C - Date 0 20 08/20/2018 22:30:00 1.5 20 08/22/2018 10:30:00 4 17 08/24/2018 22:30:00 8 17 08/28/2018 22:30:00 10 23 08/30/2018 22:30:00 12.4 23 09/02/2018 08:06:00 12.4 1 09/02/2018 08:06:00 13 1 09/02/2018 22:30:00 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. august 2018 Flasket: 2. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N