Brygger: Stian Bakketeig Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 1061 FG: 1015 Mengde vørter: 39,0l Mengde ferdig øl: 37,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Vienna Red X Cara Munich 2 [B]Humle og krydder[/B] Fuggle i bitter EKG og Saaz for smak [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67° -90min 72° - 20min 77° - 5min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock L Gjærmengde: Slurry ca 5dl. Informasjon om gjæring: Gjær pitcha på 10° og gjæra til FG1020 ,tok så diacetylrest på 16° i 2 dager før temp tilbake til 12° for siste utgjæring. Lagering på 1° i en uke før tapping [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. oktober 2019 Flasket: 12. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N