Brygger: Stian Bakketeig
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 1061
FG: 1015
Mengde vørter: 39,0l
Mengde ferdig øl: 37,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich
Vienna
Red X
Cara Munich 2

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggle i bitter
EKG og Saaz for smak

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67° -90min
72° - 20min
77° - 5min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock L
Gjærmengde: Slurry ca 5dl.
Informasjon om gjæring:
Gjær pitcha på 10° og gjæra til FG1020 ,tok så diacetylrest på 16° i 2 dager før temp tilbake til 12° for siste utgjæring.
Lagering på 1° i en uke før tapping

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. oktober 2019
Flasket: 12. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N