Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8E Moderne porter og stout) Ekstra ingredienser: Kaffebønner OG: 1,070 FG: 1,021 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 14,5l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 89,0 Beregnet farge: 141 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg Pilsner 1,565 kg Flaket Havre 370 gram Brown 370 gram Cara Munich 1 180 gram Pale Chocolate 190 gram Carafa 2 370 gram Roasted Barley 180 gram Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 32 gram Columbus 60 min. 30 gram Cascade 60 min. 60 gram Cascade 15 min. 110 gram Cascade 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 70 gram Caballero kaffebønner fra Wendelboe tilsatt på dag 10 5 g pr liter [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 75 min. 76,7 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale 05 Gjærmengde: 2 stk Informasjon om gjæring: 18 til 21 grader over 14 dager [B]Kommentarer[/B] Inspirert av Beer Geek Breakfast fra Mikkeller [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. november 2019 Flasket: 26. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N