Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8E Moderne porter og stout)
Ekstra ingredienser: Kaffebønner
OG: 1,070
FG: 1,021
Mengde vørter: 17,0l
Mengde ferdig øl: 14,5l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 89,0
Beregnet farge: 141 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg Pilsner
1,565 kg Flaket Havre
370 gram Brown 
370 gram Cara Munich 1
180 gram Pale Chocolate
190 gram Carafa 2
370 gram Roasted Barley
180 gram Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
32 gram Columbus 60 min.
30 gram Cascade 60 min.
60 gram Cascade 15 min.
110 gram Cascade 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
70 gram Caballero kaffebønner fra Wendelboe tilsatt på dag 10
5 g pr liter

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 75 min.
76,7 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale 05
Gjærmengde: 2 stk
Informasjon om gjæring:
18 til 21 grader over 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Inspirert av Beer Geek Breakfast fra Mikkeller

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. november 2019
Flasket: 26. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N