Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,048 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter - 2400 g Chevallier - 1400 g Caramunich II - 400g Dark crystal (100 L) - 150 g Pale choco - 150 g Flaket bygg - 100 g [B]Humle og krydder[/B] 60 min: Challenger 25 g 5 min: Fuggles 25 g [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc, gjærnæring, Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 60 min 72 C i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 1,2 liter starter Informasjon om gjæring: 14 døgn på 18-19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. desember 2019 Flasket: 11. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F