Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1,048
FG: 1,012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter - 2400 g
Chevallier - 1400 g
Caramunich II - 400g
Dark crystal (100 L) - 150 g
Pale choco - 150 g
Flaket bygg - 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
60 min: Challenger 25 g
5 min: Fuggles 25 g

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc, gjærnæring, Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 60 min
72 C i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 1,2 liter starter
Informasjon om gjæring:
14 døgn på 18-19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. desember 2019
Flasket: 11. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F