Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,070 FG: 1,014 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,35% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Maris Otter Vienna Munich [B]Humle og krydder[/B] Centennial Mosaic Equnot [B]Andre ingredienser[/B] Havre [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 65,6grader - Herms [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp095 Burlington Gjærmengde: 1stk pure pitch + st Informasjon om gjæring: 3L starter + forkultur 18 grader i 12 dager 20 grader i 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. august 2019 Flasket: 6. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F