Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,070
FG: 1,014
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,35%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Maris Otter
Vienna
Munich

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial
Mosaic
Equnot

[B]Andre ingredienser[/B]
Havre

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 65,6grader - Herms

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp095 Burlington
Gjærmengde: 1stk pure pitch + st
Informasjon om gjæring:
3L starter + forkultur
18 grader i 12 dager 20 grader i 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. august 2019
Flasket: 6. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F