Brygger: Morten Wenæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,095
FG: 1,030
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 9,4%
Beregnet IBU: 44,6
Beregnet farge: 86,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Munich - Bestmaltz - 15 EBC - 3,65 kg.
Pilsen - IREKS - 4 EBC - 3,65 kg.
Brown Malt - Thomas Fawcett - 200 EBC - 2,6 kg
Crystal Malt - Thomas Fawcett - 150 EBC - 2,6 kg
Flaket havre - 0,65 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz pellets 3% alpha 100 gram 60 min.
Saaz pellets 2,4% alpha	80 gram 60 min
Northern brewer 10,6% alpha 5 gram 60 min.
Saaz pellets 2,4% alpha	40 gram 15 min.
Saaz pellets 2,4% alpha	40 gram 10 min.
Saaz pellets 2,4% alpha	40 gram 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68°C i 90 min
72°C i 30 min
76°C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 833
Gjærmengde: 1200 milliarder cell
Informasjon om gjæring:
10°C til ca 2/3 utgjært
18°C til utgjørt - totalt tre uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. mars 2019
Flasket: 24. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F