Brygger: Morten Wenæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,095 FG: 1,030 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 9,4% Beregnet IBU: 44,6 Beregnet farge: 86,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Munich - Bestmaltz - 15 EBC - 3,65 kg. Pilsen - IREKS - 4 EBC - 3,65 kg. Brown Malt - Thomas Fawcett - 200 EBC - 2,6 kg Crystal Malt - Thomas Fawcett - 150 EBC - 2,6 kg Flaket havre - 0,65 kg [B]Humle og krydder[/B] Saaz pellets 3% alpha 100 gram 60 min. Saaz pellets 2,4% alpha 80 gram 60 min Northern brewer 10,6% alpha 5 gram 60 min. Saaz pellets 2,4% alpha 40 gram 15 min. Saaz pellets 2,4% alpha 40 gram 10 min. Saaz pellets 2,4% alpha 40 gram 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68°C i 90 min 72°C i 30 min 76°C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 833 Gjærmengde: 1200 milliarder cell Informasjon om gjæring: 10°C til ca 2/3 utgjært 18°C til utgjørt - totalt tre uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. mars 2019 Flasket: 24. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F