Brygger: Dagfinn Aas Rustad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,090 FG: 1,022 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 8,9% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] German - Munich Light German - CaraMunich III United Kingdom - Pale Chocolate Belgian - Special B United Kingdom - Extra Dark Crystal 120L Briess - DME Pilsen Light - (late addition) [B]Humle og krydder[/B] Magnum [B]Andre ingredienser[/B] WLE4000 [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 10 grader under 1 bar trykk [B]Kommentarer[/B] Lagret på fat - ferdig karbonert. Tappet med BeerGun [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2020 Flasket: 13. september 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F