Brygger: Dagfinn Aas Rustad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,090
FG: 1,022
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 8,9%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
German - Munich Light
German - CaraMunich III
United Kingdom - Pale Chocolate
Belgian - Special B
United Kingdom - Extra Dark Crystal 120L
Briess - DME Pilsen Light - (late addition)

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum

[B]Andre ingredienser[/B]
WLE4000

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
10 grader under 1 bar trykk

[B]Kommentarer[/B]
Lagret på fat - ferdig karbonert. Tappet med BeerGun

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2020
Flasket: 13. september 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F