Brygger: Morten Wenæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,080 FG: 1,022 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 26,2 Beregnet farge: 48,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1 Munich I - Weyermann - 14 EBC - 8,15 kg 2 Pilsner - Ireks - 4 EBC - 1,35 kg 3 Caraambe3r - Weyermann - 70,9 EBC - 0,7 kg 4 Carafa Special 1 - Weyermann - 630,4 EBC - 0,4 kg [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer - 9,3 % alpha 37 gram - 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Steg 1 52 grader i 10 minutter Steg 2 68 grader i 50 minutter Steg 3 76 grader i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: alp833 Gjærmengde: 967 milliarder celle Informasjon om gjæring: Steg 1: 8 grader i fire dager Steg 2: 10 grader i 6 dager Steg 3: 14 grader i fire dager Steg 4: 10° C i 12 dager [B]Kommentarer[/B] Speise. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2018 Flasket: 18. mars 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N