Brygger: Morten Wenæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,080
FG: 1,022
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 26,2
Beregnet farge: 48,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1	Munich I - Weyermann - 14 EBC - 8,15 kg
2	Pilsner - Ireks - 4 EBC - 1,35 kg
3	Caraambe3r - Weyermann - 70,9 EBC	- 0,7 kg
4	Carafa Special 1 - Weyermann - 630,4 EBC - 0,4 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer - 9,3 % alpha			37 gram - 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Steg 1	52 grader i 10 minutter	
Steg 2	68 grader i 50 minutter	
Steg 3	76 grader i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: alp833
Gjærmengde: 967 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
Steg 1:	8 grader i fire dager		
Steg 2:	10 grader i 6 dager		
Steg 3:	14 grader i fire dager		
Steg 4:	10° C i 12 dager

[B]Kommentarer[/B]
Speise.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. februar 2018
Flasket: 18. mars 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N