Brygger: Kristian Bendiksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,061 FG: 1,003 Mengde vørter: 58,0l Mengde ferdig øl: 55,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 48,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6kg Maris Otter Pale Malt 6kg Pilsner Malt 1kg Vienna Malt 1kg Hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 60g Mangum 45 min 67g Mosaic 10 min 160g Mosaic tørrhumling dag 5 100g Amarillo tørrhumling dag 5 [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss. Gjærnæring. [B]Meskeinformasjon[/B] Vannjustering etter Gahr-tabell. Mesking: 65 grader 60 min Skylling: 75 grader 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565 Gjærmengde: 620 milliard. celler Informasjon om gjæring: 21 grader: 1 døgn 22 grader: 1 døgn 23.5 grader: 1 døgn 24.5 grader: 2 døgn 25 grader: 8 døgn [B]Kommentarer[/B] 7gr./L sukker sukker for karbonering. Brygget med Espen Flengsrud. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2019 Flasket: 7. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N