Brygger: Kristian Bendiksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,061
FG: 1,003
Mengde vørter: 58,0l
Mengde ferdig øl: 55,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 48,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6kg Maris Otter Pale Malt
6kg Pilsner Malt
1kg Vienna Malt
1kg Hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
60g Mangum 45 min
67g Mosaic 10 min
160g Mosaic tørrhumling dag 5
100g Amarillo tørrhumling dag 5

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss.
Gjærnæring.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Vannjustering etter Gahr-tabell.
Mesking: 65 grader 60 min
Skylling: 75 grader 15 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565
Gjærmengde: 620 milliard. celler
Informasjon om gjæring:
21 grader: 1 døgn
22 grader: 1 døgn
23.5 grader: 1 døgn
24.5 grader: 2 døgn
25 grader: 8 døgn

[B]Kommentarer[/B]
7gr./L sukker sukker for karbonering.

Brygget med Espen Flengsrud.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2019
Flasket: 7. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N