Brygger: Kristine Bakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1042
FG: 1006
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 50%
Hvetemalt 40%
Bjørns store havregryn 10%

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 20g AA 3,0 60 min
EKG 25g AA 5.8 15 min
Saaz 20g AA 3,0  15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring 2,5 g 
Korianderfrø 18 gr knust 5 min
Bitter Appelsinskall 40 gr 5 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
53C 10 min 
67C 90 min 
78C 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WB-06
Gjærmengde: 1pk
Informasjon om gjæring:
Rehydrert gjær, pitch 18 grader
Primærgjæring 20 grader
Sekundærgjæring 20 gr

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2019
Flasket: 5. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N