Brygger: Kristine Bakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1042 FG: 1006 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 50% Hvetemalt 40% Bjørns store havregryn 10% [B]Humle og krydder[/B] Saaz 20g AA 3,0 60 min EKG 25g AA 5.8 15 min Saaz 20g AA 3,0 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 2,5 g Korianderfrø 18 gr knust 5 min Bitter Appelsinskall 40 gr 5 min [B]Meskeinformasjon[/B] 53C 10 min 67C 90 min 78C 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WB-06 Gjærmengde: 1pk Informasjon om gjæring: Rehydrert gjær, pitch 18 grader Primærgjæring 20 grader Sekundærgjæring 20 gr [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2019 Flasket: 5. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N