Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1,056 FG: 1,014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 96,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg — Viking Malt Pale Ale 2-Row — Grain — 6 EBC 1 kg — Oats, Flaked — Grain — 2 EBC 600 g — Thomas Fawcett Chocolate Malt — Grain — 1000 EBC 200 g — Castle Malting Chateau Café Light — Grain — 250 EBC 200 g — Castle Malting Chateau Roasted Barley — Grain — 1200 EBC [B]Humle og krydder[/B] 50 g — EKG 5.2% — Boil — 60 min 25 g — EKG 5.2% — Boil — 15 min 25 g — EKG 5.2% — Boil — 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 0.9 g — Baking Soda (NaHCO3) — Mash 0.48 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 5.3 g — Chalk (CaCO3) — Mash 0.6 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash 1.38 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 0.32 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Sparge 0.4 g — Epsom Salt (MgSO4) — Sparge 0.92 g — Gypsum (CaSO4) — Sparge 0.5 tsp — Yeast Nutrients — Boil — 15 min 1 items — Protafloc — Boil — 5 min [B]Meskeinformasjon[/B] 66 °C — 60 min 75 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1 pk + 1,5L starter Informasjon om gjæring: 20 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. juni 2018 Flasket: 20. juni 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F