Brygger: Lukasz Szulc Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1,030 FG: 1,008 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 3,5% Beregnet IBU: 3,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Chateau Wheat Blanc 1.8 kg Extra Pale Pilsner Fuglsang 1.8 [B]Humle og krydder[/B] Saaz 17g 15 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] three-war decoction Acid rest 35C 15 min Decoction 73C 15min, boil 15 min Protein rest 55C 20 min Decoction 73C 15 min, boil 15 min Saccrification rest 68C 50 min Decoction to boil 10 min Mash Out 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP672, WLP029 Gjærmengde: 1 and 1 p Informasjon om gjæring: Kettle sour 40C 36h to PH 3.5 Primary 3 days 20C 0bar Secondary 7 days 20C 1bar [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. april 2021 Flasket: 19. april 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F