Brygger: Lukasz Szulc
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12E Berliner weisse
OG: 1,030
FG: 1,008
Mengde vørter: 34,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 3,5%
Beregnet IBU: 3,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Chateau Wheat Blanc 1.8 kg
Extra Pale Pilsner Fuglsang 1.8

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 17g 15 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
three-war decoction
Acid rest 35C 15 min
Decoction 73C 15min, boil 15 min
Protein rest 55C 20 min
Decoction 73C 15 min, boil 15 min
Saccrification rest 68C 50 min
Decoction to boil 10 min
Mash Out 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP672, WLP029
Gjærmengde: 1 and 1 p
Informasjon om gjæring:
Kettle sour 40C 36h to PH 3.5
Primary 3 days 20C 0bar
Secondary 7 days 20C 1bar

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. april 2021
Flasket: 19. april 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F