Brygger: Jan Henrik Jørgensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,077 FG: 1,009 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 9,1% Beregnet IBU: 38,3 Beregnet farge: 11,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] BEST Pilsen Malt 71.4% Flaked Corn 6.0% Acidulated 4.8% Torrified Wheat 4.8% Abbey Malt 2.4% Candi Sugar Golden 450gr/boil last 10min Candi Sugar Clear 450gr/boil last 10min [B]Humle og krydder[/B] Loral 25g/60min Nelson Sauvin 25g/15min Styrian Bobek 25g/5min [B]Andre ingredienser[/B] 33L Langevatn adjusted for Tripel 1ea. Protafloc Tablet 1tsp Yeast Nutrient [B]Meskeinformasjon[/B] Protein Rest 55degC/10min Mash 60degC/10min Mash 65degC/90min Mash Out 76degC/15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3787 Gjærmengde: 3L yeast starter Informasjon om gjæring: Started at 19degC free rise to 24degC and hold for 14days. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. november 2018 Flasket: 19. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F