Brygger: Jan Henrik Jørgensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,077
FG: 1,009
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 9,1%
Beregnet IBU: 38,3
Beregnet farge: 11,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
BEST Pilsen Malt 71.4%
Flaked Corn 6.0%
Acidulated 4.8%
Torrified Wheat 4.8%
Abbey Malt 2.4%
Candi Sugar Golden 450gr/boil last 10min
Candi Sugar Clear 450gr/boil last 10min

[B]Humle og krydder[/B]
Loral 25g/60min
Nelson Sauvin 25g/15min
Styrian Bobek 25g/5min

[B]Andre ingredienser[/B]
33L Langevatn adjusted for Tripel
1ea. Protafloc Tablet
1tsp Yeast Nutrient

[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein Rest 55degC/10min
Mash 60degC/10min
Mash 65degC/90min
Mash Out 76degC/15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3787
Gjærmengde: 3L yeast starter
Informasjon om gjæring:
Started at 19degC free rise to 24degC and hold for 14days.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. november 2018
Flasket: 19. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F