Brygger: Frode Delbekk
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1049
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt
Caramel/Crystal Malt
Chocolate Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer
Goldings, B.C.

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
66,5 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Imperial Yeast A01
Gjærmengde: 1 PK
Informasjon om gjæring:
14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert og lagret på corneliusfat

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2019
Flasket: 5. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F