Brygger: Frode Delbekk Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1049 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt Caramel/Crystal Malt Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer Goldings, B.C. [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 66,5 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Imperial Yeast A01 Gjærmengde: 1 PK Informasjon om gjæring: 14 dager [B]Kommentarer[/B] Karbonert og lagret på corneliusfat [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2019 Flasket: 5. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F