Brygger: Lars Helge Hanssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,108
FG: 1,013
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 12,0%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Vienna-, munchener og caramel 128 malt. Demerarasukker

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham
Gjærmengde: 55 gram
Informasjon om gjæring:
14 dager 19 grader 0,5 bar

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. april 2020
Flasket: 17. april 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F