Brygger: Lars Helge Hanssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,108 FG: 1,013 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 12,0% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna-, munchener og caramel 128 malt. Demerarasukker [B]Humle og krydder[/B] Magnum, EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 55 gram Informasjon om gjæring: 14 dager 19 grader 0,5 bar [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. april 2020 Flasket: 17. april 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F