Brygger: Tore Wickstrøm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1144
FG: 1032
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 14,62%
Beregnet IBU: 81,0
Beregnet farge: 103 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Brown malt
Spraymalt
Amber malt
Münich II
Dark Muscovado
Molasse

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial
Chinok
Columbus

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk på 65 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: HA 18
Gjærmengde: 50 gram
Informasjon om gjæring:
20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. april 2018
Flasket: 28. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N