Brygger: Tore Wickstrøm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1144 FG: 1032 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 14,62% Beregnet IBU: 81,0 Beregnet farge: 103 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Brown malt Spraymalt Amber malt Münich II Dark Muscovado Molasse [B]Humle og krydder[/B] Centennial Chinok Columbus [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk på 65 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: HA 18 Gjærmengde: 50 gram Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. april 2018 Flasket: 28. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N