Brygger: Hans Christian Løberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5I Amerikansk barley wine
OG: 1,092
FG: 1,018
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 10,5%
Beregnet IBU: 86,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,400 g	 Crisp Malting - Finest Maris Otter		38	6.51	61.8%
300 g	 Thomas Fawcett - Crystal Malt I		34	118.59	5.5%
200 g	 Belgian - Special B		34	305.39	3.6%
100 g	 Crisp Malting - Chocolate Malt		32.66	1199.36	1.8%
1,500 g	 Briess - LME Golden Light		37.6	9.18	27.3%

[B]Humle og krydder[/B]
40 g	Chinook (13 AA)		Pellet	13	Boil	60 min	71.49	39.2%
15 g	Centennial (10 AA)		Pellet	10	Boil	15 min	10.23	14.7%
35 g	Chinook (13 AA)		Pellet	13	Boil	1 min	2.7	34.3%
12 g	Nelson Sauvin (12.5 AA)		Pellet	12.5	Boil	1 min	0.89	11.8%

[B]Andre ingredienser[/B]
2 g	Calcium Chloride (anhydrous)		Water Agt	Mash	1 hr.
2 g	Gypsum		Water Agt	Mash	1 hr.
1 g	Yeast Nutrient		Other	Boil	15 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
12 L		Infusion	67 °C	60 min
6.4 L		Batch Sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
20 C, 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. mars 2022
Flasket: 27. mars 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N