Brygger: Hans Christian Løberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5I Amerikansk barley wine OG: 1,092 FG: 1,018 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 10,5% Beregnet IBU: 86,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,400 g Crisp Malting - Finest Maris Otter 38 6.51 61.8% 300 g Thomas Fawcett - Crystal Malt I 34 118.59 5.5% 200 g Belgian - Special B 34 305.39 3.6% 100 g Crisp Malting - Chocolate Malt 32.66 1199.36 1.8% 1,500 g Briess - LME Golden Light 37.6 9.18 27.3% [B]Humle og krydder[/B] 40 g Chinook (13 AA) Pellet 13 Boil 60 min 71.49 39.2% 15 g Centennial (10 AA) Pellet 10 Boil 15 min 10.23 14.7% 35 g Chinook (13 AA) Pellet 13 Boil 1 min 2.7 34.3% 12 g Nelson Sauvin (12.5 AA) Pellet 12.5 Boil 1 min 0.89 11.8% [B]Andre ingredienser[/B] 2 g Calcium Chloride (anhydrous) Water Agt Mash 1 hr. 2 g Gypsum Water Agt Mash 1 hr. 1 g Yeast Nutrient Other Boil 15 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 12 L Infusion 67 °C 60 min 6.4 L Batch Sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 20 C, 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. mars 2022 Flasket: 27. mars 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N