Brygger: John Eirik Knudsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Mangrove Jacks CS APA 350 gr Havregryn 150 gr Pale Malt Spraymalt Lys 500 gr [B]Humle og krydder[/B] Citra 100 gr Nelson Sauvin 100 gr Summer 100 gr Galaxy 40 gr [B]Andre ingredienser[/B] 2,5kg Mangrove Jacks APA ekstrakt [B]Meskeinformasjon[/B] 6liter vann, 150gr Pale malt og 350gr havregryn mesket på 67 grader i 60 min. 3l vann kokt opp og brukt til å sole igjennom mesk. Så kokt på 100grader i 15min. Kjølt ned til 80 grader. 40gr galaxy, 40gr Nelson og 40gr Citra trekt på 80 grader i 15 min. Silt over i gjæringsdunk. 3l sterilisert kaldt vann tilsatt. 2,5kg ekstrakt og 500gr DME lys rørt ut. Fylt opp til 21l merket med sterilisert kaldt vann. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safe US05 Gjærmengde: 11,5 gr Informasjon om gjæring: 120gr vann kokt opp og kjølt ned til 27grader i steril beholder. 11,5gr Safe Ale US05 rørt inn og latt stå i 15min før rørt inn i vørter [B]Kommentarer[/B] Fant ikke noe informasjon rundt 'mini-mash' og ekstrakt som jeg har sendt inn. Og er det etikett/kork konkurranse deltar jeg gjerne der også. Beregning av bitterhet ut ifra Mangrove Jack's produkt informasjon og smaking av ferdig produkt. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2020 Flasket: 10. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N