Brygger: Hans Christian Løberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,057 FG: 1,004 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2500 g pils 400 g Vienna 100 g syremalt 450 g pils DME [B]Humle og krydder[/B] 10 g Magnum, 75 min 25 g Saaz, 7 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: BE-134 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: pitch at 20, free rise to 28 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. juli 2000 Flasket: 29. juli 2000 Filtrert: Nei Karbonering: N