Brygger: Hans Christian Løberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,057
FG: 1,004
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2500 g pils
400 g Vienna
100 g syremalt
450 g pils DME

[B]Humle og krydder[/B]
10 g Magnum, 75 min
25 g Saaz, 7 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: BE-134
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
pitch at 20, free rise to 28 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. juli 2000
Flasket: 29. juli 2000
Filtrert: Nei
Karbonering: N