Brygger: Eivind K. Arntzen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk frukt lambic OG: 1057 FG: 1008 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pilsner malt/muncher 70/30 Sukker for karbonering flaske 6gr/ltr [B]Humle og krydder[/B] eikespon, morellsteiner, solbær cascade bitterhumle (gammel) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] En stegs inf. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W1007 + 3763 Gjærmengde: 1 pakke av hver Informasjon om gjæring: Kjeller 3-15 graderC [B]Kommentarer[/B] Div slurry fra tidligere surøl batcher [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. desember 2016 Flasket: 5. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N