Brygger: Eivind K. Arntzen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk frukt lambic
OG: 1057
FG: 1008
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pilsner malt/muncher 70/30
Sukker for karbonering flaske 6gr/ltr

[B]Humle og krydder[/B]
eikespon, morellsteiner, solbær
cascade bitterhumle (gammel)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
En stegs inf.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W1007 + 3763
Gjærmengde: 1 pakke av hver
Informasjon om gjæring:
Kjeller 3-15 graderC

[B]Kommentarer[/B]
Div slurry fra tidligere surøl batcher

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. desember 2016
Flasket: 5. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N