Brygger: Svein Fugelsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1098 FG: 1030 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 95 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter pale malt Munichmalt carafa 3 sjokolademalt caramel hvetemalt Flaket havre Brunsukker [B]Humle og krydder[/B] EKG Challenger [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader i 60 mintter 75 grader i 30 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager w 34/70 Gjærmengde: 500 g slurry Informasjon om gjæring: 10 grader gjæring i 7dager, økte temp 1 grader pr dag til 20 grader. Gjæret i 23 dager. [B]Kommentarer[/B] 5 gram sukker pr liter til karbonering. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. oktober 2018 Flasket: 24. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N