Brygger: Svein Fugelsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1098
FG: 1030
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 9,2%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 95 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter pale malt
Munichmalt
carafa 3
sjokolademalt
caramel hvetemalt
Flaket havre
Brunsukker

[B]Humle og krydder[/B]
EKG
Challenger

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
69 grader i 60 mintter
75 grader i 30 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager w 34/70
Gjærmengde: 500 g slurry
Informasjon om gjæring:
10 grader gjæring i 7dager, økte temp 1 grader pr dag til 20 grader.
Gjæret i 23 dager.

[B]Kommentarer[/B]
5 gram sukker pr liter til karbonering.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. oktober 2018
Flasket: 24. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N