Brygger: Bankers Brew Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8E Moderne porter og stout) Ekstra ingredienser: Kakaonibs og lactose OG: 1070 FG: 1023 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt, Chocolate, Caramel og roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] Kakaonibs og lactose [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min og 15 min med 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: 2 stk fersk Informasjon om gjæring: 15 dager i 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. april 2018 Flasket: 4. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N