Brygger: Bankers Brew
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8E Moderne porter og stout)
Ekstra ingredienser: Kakaonibs og lactose
OG: 1070
FG: 1023
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 90 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt, Chocolate, Caramel og roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]
Kakaonibs og lactose

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min og 15 min med 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: 2 stk fersk
Informasjon om gjæring:
15 dager i 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. april 2018
Flasket: 4. mai 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N