Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1050 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3000g Melanoidin Malt 150g Munich Malt 1800g Cara Amber 200g Carafa Special II 50g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 50 g 60min Hallertauer Mittelfruh 50g 5min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min 78 grader i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 830 Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 10 grader i 2 uger. økt til 20 grader henover en uge. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. september 2020 Flasket: 20. oktober 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N