Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1050
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 24 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3000g
Melanoidin Malt 150g
Munich Malt 1800g
Cara Amber 200g
Carafa Special II 50g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh 50 g 60min
Hallertauer Mittelfruh 50g 5min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min
78 grader i 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 830
Gjærmengde: starter
Informasjon om gjæring:
10 grader i 2 uger. økt til 20 grader henover en uge.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. september 2020
Flasket: 20. oktober 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N