Brygger: Trond Rasmussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Engelsk old/strong ale
OG: 1072
FG: 1020
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg VIenna. 6 ebc
0.19 Cara crystal. 120 ebc
0.24 Munich. 20 ebc
0.09 Melanoid. 80 ebc
0.03 Special X. 35 ebc
0.03 Sjokoladehvete. 1000 ebc
0.03 Carafa1.850 ebc.

[B]Humle og krydder[/B]
17 gram East Kent Goldings. 60 min kok
18 gram Styrian Goldings. 60 min kok
11 gram Styrian Goldings. 10 min kok.
14 gram Styrian Goldings whirlpool 70 grader. 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes 62 grader i 60 min.
Deretter 72 grader 20 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1318
Gjærmengde: 280 milliarder
Informasjon om gjæring:
Starter på 18 grder.
20 grader etter fem dager.
21 grader siste uka.

[B]Kommentarer[/B]
Tilsetter vørter i Corneliusfatet for karbonering.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. september 2019
Flasket: 29. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N