Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Engelsk old/strong ale OG: 1072 FG: 1020 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg VIenna. 6 ebc 0.19 Cara crystal. 120 ebc 0.24 Munich. 20 ebc 0.09 Melanoid. 80 ebc 0.03 Special X. 35 ebc 0.03 Sjokoladehvete. 1000 ebc 0.03 Carafa1.850 ebc. [B]Humle og krydder[/B] 17 gram East Kent Goldings. 60 min kok 18 gram Styrian Goldings. 60 min kok 11 gram Styrian Goldings. 10 min kok. 14 gram Styrian Goldings whirlpool 70 grader. 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes 62 grader i 60 min. Deretter 72 grader 20 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 Gjærmengde: 280 milliarder Informasjon om gjæring: Starter på 18 grder. 20 grader etter fem dager. 21 grader siste uka. [B]Kommentarer[/B] Tilsetter vørter i Corneliusfatet for karbonering. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. september 2019 Flasket: 29. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N