Brygger: Trond Viggo Pettersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.6 kg - Pale Malt, Maris Otter 5.9 EBC (93.3%) 200 g - Amber Malt 101 EBC (3.3%) 200 g - Dark Crystal Malt 220 EBC (3.3%) [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 10 g - Columbus (Tomahawk) - 13.7% 5 min - 15 g - Denali - 14% 5 min - 15 g - Idaho #7 - 13% Hop Stand 15 min 78 °C - 15 g - Denali - 14% 15 min 78 °C - 15 g - Idaho #7 - 13% Dry Hops 3 days - 20 g - Denali - 14% 3 days - 20 g - Idaho #7 - 13% [B]Andre ingredienser[/B] Mash - 3.2 g - Calcium Chloride (CaCl2) Mash - 5 g - Epsom Salt (MgSO4) Mash - 8.5 g - Gypsum (CaSO4) Mash - 2,3 ml - lactol 15 min - Boil - 1 items - Servomyces 15 min - Boil - 0.5 items - Whirlfloc 15 min - Boil - 2 g - Yeast Nutrients [B]Meskeinformasjon[/B] 68 °C - 90 min - Temperature 78 °C - 10 min - Temperature [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP4045 Sigmund's Kv Gjærmengde: 1 stk rør Informasjon om gjæring: 36 °C - 5 dager 18 °C - 2 dager 3 °C - 3 dager- Cold Crash 4 °C - 3 dager - Carbonation [B]Kommentarer[/B] Er benyttet kommersiell "kveik" - WLP4045 SIGMUND´S VOSS KVEIK [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2020 Flasket: 26. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F