Brygger: Snorre Sageng Høivik-Carlin Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4A Engelsk ordinary bitter OG: 1,037 FG: 1,012 Mengde vørter: 26,5l Mengde ferdig øl: 24,5l Alkoholstyrke: 3,1% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 27,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1.2 kg Maris otter 1.6 kg munich lys 480 g brown malt 480 g flaket havre 480 g pale crystal 400 g pale malt [B]Humle og krydder[/B] 75 g east kent goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min på 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 14 dager på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. november 2018 Flasket: 9. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F