Brygger: Snorre Sageng Høivik-Carlin
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4A Engelsk ordinary bitter
OG: 1,037
FG: 1,012
Mengde vørter: 26,5l
Mengde ferdig øl: 24,5l
Alkoholstyrke: 3,1%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 27,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1.2 kg Maris otter
1.6 kg munich lys
480 g brown malt
480 g flaket havre
480 g pale crystal
400 g pale malt

[B]Humle og krydder[/B]
75 g east kent goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min på 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
14 dager på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. november 2018
Flasket: 9. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F