Brygger: Svein Gabrielsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5C Engelsk dark mild)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,060
FG: 1,010
Mengde vørter: 53,0l
Mengde ferdig øl: 49,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg Pale Ale
1 kg cara gold
1kg crystal malt
1 kg amber malt
300 g sjokolade malt
2kg sukker

[B]Humle og krydder[/B]
70 gr Target 90 min
50 gr East Kent Golding 15 min
60 gr East Kent Golding 2 min

22 gram tørket mjødurtblomst

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 67 grader i 80 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safe Ale US 05
Gjærmengde: 44 g
Informasjon om gjæring:
Gjæret i romtemperatur 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. august 2019
Flasket: 14. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N