Brygger: Svein Gabrielsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5C Engelsk dark mild) Ekstra ingredienser: OG: 1,060 FG: 1,010 Mengde vørter: 53,0l Mengde ferdig øl: 49,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg Pale Ale 1 kg cara gold 1kg crystal malt 1 kg amber malt 300 g sjokolade malt 2kg sukker [B]Humle og krydder[/B] 70 gr Target 90 min 50 gr East Kent Golding 15 min 60 gr East Kent Golding 2 min 22 gram tørket mjødurtblomst [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 67 grader i 80 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safe Ale US 05 Gjærmengde: 44 g Informasjon om gjæring: Gjæret i romtemperatur 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. august 2019 Flasket: 14. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N