Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1097 FG: 1026 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 81,0 Beregnet farge: 119 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.4 kg Pale malt 1.1 kg Flaked oats 1 kg Munich malt 650g Amber 650g Roasted barley 400g Special B 400g Crystal 250g Pale chocolate 250g Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 100g Northern Brewer @ 60 min 100g EKG @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 120 min 77 grader utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 5dl slurry Informasjon om gjæring: 21 dager på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. oktober 2016 Flasket: 8. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N