Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1097
FG: 1026
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 9,5%
Beregnet IBU: 81,0
Beregnet farge: 119 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9.4 kg Pale malt
1.1 kg Flaked oats
1 kg Munich malt
650g Amber
650g Roasted barley
400g Special B
400g Crystal
250g Pale chocolate
250g Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
100g Northern Brewer @ 60 min
100g EKG @ 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 120 min
77 grader utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 5dl slurry
Informasjon om gjæring:
21 dager på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. oktober 2016
Flasket: 8. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N