Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1054 FG: 1008 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3800 g Vienna 7 EBC 2800 g Aroma Malt 150 EBC 1800 g Munich Malt 20 EBC 1200 g Cara Munich I 100 EBC 1500 g Special B 300 EBC 1200 g Wheat Malt 3 EBC 600 g Flaked Wheat 3 EBC 2000 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 2.7 % 0 g 60 min Perle 4.9 % 67 g 60 min Misc Ingredients [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Flaket hvete meskes, sammen med ca. 10 % afv malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten på 70 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Roeselare Blend Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: Lagret på eikefat ca 1 1/2 år. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. januar 2018 Flasket: 13. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F