Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1054
FG: 1008
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt	3	EBC	3800	g	
Vienna	7	EBC	2800	g	
Aroma Malt	150	EBC	1800	g	
Munich Malt	20	EBC	1200	g	
Cara Munich I	100	EBC	1500	g	
Special B	300	EBC	1200	g	
Wheat Malt	3	EBC	600	g	
Flaked Wheat	3	EBC	2000	g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh	2.7	%	0	g	60	min	
Perle	4.9	%	67	g	60	min	
Misc Ingredients

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Flaket hvete meskes, sammen med ca. 10 % afv malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten på 70 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Roeselare Blend
Gjærmengde: 2
Informasjon om gjæring:
Lagret på eikefat ca 1 1/2 år.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. januar 2018
Flasket: 13. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F