Brygger: Daniel Golten Andersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,054
FG: 1,010
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 16,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Weyermann Bohemian Pilsner
Maris Otter pale malt
Brewferm caramel/crystal malt
Ireks Mela beech
Ireks sour malt

[B]Humle og krydder[/B]
Citra
Chinook

[B]Andre ingredienser[/B]
CaCo3, CaSO4, Gjærnæring og Whirlfloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min
72 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis US-05
Gjærmengde: 2 pkg-23gr
Informasjon om gjæring:
Rehydrert 2 pakker US 05, gjæra på 18grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2020
Flasket: 3. mars 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F