Brygger: Daniel Golten Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,010 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 16,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Weyermann Bohemian Pilsner Maris Otter pale malt Brewferm caramel/crystal malt Ireks Mela beech Ireks sour malt [B]Humle og krydder[/B] Citra Chinook [B]Andre ingredienser[/B] CaCo3, CaSO4, Gjærnæring og Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min 72 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis US-05 Gjærmengde: 2 pkg-23gr Informasjon om gjæring: Rehydrert 2 pakker US 05, gjæra på 18grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2020 Flasket: 3. mars 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F