Brygger: Yngve Syrtveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1048 FG: 1013 Mengde vørter: 130,0l Mengde ferdig øl: 115,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Bonsak Hopshiner Castle Pilsnermalt Dekstrose Rørsukker til karbonering [B]Humle og krydder[/B] Amarillo, Citra og Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Clairex Gelatin Wirlfloc i kok Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Brygget på vedfyring, og dermed "så som så" med nøyaktig temp-styring. Innmesk 45 grader, gradvis økning til 65 grader hvor jeg mesket i 1 time. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: ~3 pakker per 20l Informasjon om gjæring: Startet lavt på ca. 15 grader med gradvis økning til 22 grader på dag 14. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. februar 2020 Flasket: 15. mars 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N