Brygger: Yngve Syrtveit
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1048
FG: 1013
Mengde vørter: 130,0l
Mengde ferdig øl: 115,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Bonsak Hopshiner
Castle Pilsnermalt
Dekstrose
Rørsukker til karbonering

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo, Citra og Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Clairex
Gelatin
Wirlfloc i kok
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Brygget på vedfyring, og dermed "så som så" med nøyaktig temp-styring. 
Innmesk 45 grader, gradvis økning til 65 grader hvor jeg mesket i 1 time.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: ~3 pakker per 20l
Informasjon om gjæring:
Startet lavt på ca. 15 grader med gradvis økning til 22 grader på dag 14.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. februar 2020
Flasket: 15. mars 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N