Brygger: Dagfinn Aas Rustad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: Mango- og pasjonsfruktpure
OG: 1,072
FG: 1,015
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Flaked Oats
Malted Naked Oats
Flaked Wheat
Dry Malt Extract - Extra Light
Mangopure
Pasjonsfruktpure

[B]Humle og krydder[/B]
Ingen

[B]Andre ingredienser[/B]
Lallemand SourPitch
Laktose

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: A38 Juice
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
Syrnet med Lallemand sourpitch før gjæring til pH 3.3.

Tilsatte så A38. Gjæret på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Halvpart av batch tilsatt mango- og pasjonsfruktpure. Ettersøtet med litt laktose

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mai 2020
Flasket: 13. juni 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F