Brygger: Per Olav Fremo Kalvå
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 57,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
0.50 g	Brewtan b (Mash 60.0 mins)	Fining	6	-	-
2.81 kg	Pilsner (Weyermann) (3.3 EBC)	Grain	7	60.4 %	1.83 L
1.40 kg	Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC)	Grain	8	30.2 %	0.92 L
0.26 kg	CHÂTEAU SPELT (4.9 EBC)	Grain	9	5.7 %	0.17 L
0.18 kg	Cara-Pils/Dextrine (2.6 EBC)	Grain	10	3.8 %	0.11 L

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum til 26 ibu i FWH
15.00 g	Simcoe [13.00 %] - Boil 10.0 min	Hop	12	15.1 IBUs	-
Steeped Hops
Amt	Name	Type	#	%/IBU	Volume
40.00 g	Centennial [10.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C	Hop	13	7.2 IBUs	-
40.00 g	Citra [12.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C	Hop	14	8.6 IBUs	-

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Hochkurz, 65-72-78

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 1,5x pitchrate
Informasjon om gjæring:
19 grader til utgjæret.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. august 2019
Flasket: 9. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F