Brygger: Per Olav Fremo Kalvå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 57,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 0.50 g Brewtan b (Mash 60.0 mins) Fining 6 - - 2.81 kg Pilsner (Weyermann) (3.3 EBC) Grain 7 60.4 % 1.83 L 1.40 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) Grain 8 30.2 % 0.92 L 0.26 kg CHÂTEAU SPELT (4.9 EBC) Grain 9 5.7 % 0.17 L 0.18 kg Cara-Pils/Dextrine (2.6 EBC) Grain 10 3.8 % 0.11 L [B]Humle og krydder[/B] Magnum til 26 ibu i FWH 15.00 g Simcoe [13.00 %] - Boil 10.0 min Hop 12 15.1 IBUs - Steeped Hops Amt Name Type # %/IBU Volume 40.00 g Centennial [10.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C Hop 13 7.2 IBUs - 40.00 g Citra [12.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C Hop 14 8.6 IBUs - [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Hochkurz, 65-72-78 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 1,5x pitchrate Informasjon om gjæring: 19 grader til utgjæret. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. august 2019 Flasket: 9. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F