Brygger: Hogne Wathne Helgesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 1,046 FG: 1,009 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Hvetemalt Røykt hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] Goldings Tettnanger Appelsinskall Koriander [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesk, 10 min i på 52 grader C, så opp til 67 grader C i 60 minutt. Utmesk på 72 grader C i 10 minutt, [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WB-06 Gjærmengde: 23g Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader i 10 dager, så opp til 23 grader den resterende tiden. [B]Kommentarer[/B] Har karbonert med speise, måtte legge til en liten mengde vørter fra LME og denne var noen poeng mørkere, som gjør at ølen er mørkere enn de 8,5 ebcene oppskriften sier, har visuelt målt den til 12 ebc. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2019 Flasket: 26. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N