Brygger: Bente Levisen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk frukt lambic
OG: 1059
FG: 1026
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 8,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
Laurbær, Hallertauer

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60min 65gr

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Tørr
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
20gr

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. desember 2018
Flasket: 29. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N