Brygger: Bjorn Egeland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1,089 FG: 1,016 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 56,0 Beregnet farge: 12,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2-Row Pale (Malteurop) 5.48 kg Maris Otter Pale - UK 3.27 kg Vienna Malt (Weyermann) 0.47 kg [B]Humle og krydder[/B] Columbus (IBU: 56.0) 42.00 g (48%) Pellet Boil 105 min 14.6 Hersbrucker (IBU: 0.0) 45.50 g (52%) Pellet Boil 0 min 14.5 [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss ca 0.58 spiseskjed 6 gr Demarra sukker til carbonering i flaske. [B]Meskeinformasjon[/B] En utfording pga mye tørrstoff, og relativt lite veske. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MJ M44 Gjærmengde: 1 pose tørrgjær Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader 2 dager, så på 20 grader resten. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. september 2019 Flasket: 30. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N