Brygger: Bjorn Egeland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9B Amerikansk barley wine
OG: 1,089
FG: 1,016
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 9,6%
Beregnet IBU: 56,0
Beregnet farge: 12,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2-Row Pale (Malteurop) 5.48 kg 
Maris Otter Pale - UK 3.27 kg
Vienna Malt (Weyermann) 0.47 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus (IBU: 56.0) 42.00 g (48%) Pellet Boil 105 min 14.6

Hersbrucker (IBU: 0.0) 45.50 g (52%) Pellet Boil 0 min 14.5

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss ca 0.58 spiseskjed
6 gr Demarra sukker til carbonering i flaske.

[B]Meskeinformasjon[/B]
En utfording pga mye tørrstoff, og relativt lite veske.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MJ M44
Gjærmengde: 1 pose tørrgjær
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 19 grader 2 dager, så på 20 grader resten.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. september 2019
Flasket: 30. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N