Brygger: Jan Henrik Jørgensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,058 FG: 1,003 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 47,6 Beregnet farge: 8,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] BEST Pilsen Malt 84.7% BEST Wheat Malt 8.1% BEST Munich 4.5% Rye Malt 2.7% [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 20g/60min Pacific Jade 10g/45min Pacific Jade 20gr/15min Pacific Jade 30gr/0min [B]Andre ingredienser[/B] 32L Langevatn, adjusted for Saison. 1ea. Protafloc/15min 1tsp Yeast Nutrient [B]Meskeinformasjon[/B] Mash 61degC/60min Mash 68degC/30min Mash 74degC/5min Mash Out 76degC/15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belle Saison Gjærmengde: 2pkg Informasjon om gjæring: 18degC increased to 26degC over 3 days. 26degC increased to 28degc over 7 days. [B]Kommentarer[/B] Co-Brewer Norbrygg medlem Kjell Øyvind Sand. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. juni 2018 Flasket: 29. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F