Brygger: Jan Henrik Jørgensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,058
FG: 1,003
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 47,6
Beregnet farge: 8,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
BEST Pilsen Malt 84.7%
BEST Wheat Malt 8.1%
BEST Munich 4.5%
Rye Malt 2.7%

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer 20g/60min
Pacific Jade 10g/45min
Pacific Jade 20gr/15min
Pacific Jade 30gr/0min

[B]Andre ingredienser[/B]
32L Langevatn, adjusted for Saison.
1ea. Protafloc/15min
1tsp Yeast Nutrient

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash 61degC/60min
Mash 68degC/30min
Mash 74degC/5min
Mash Out 76degC/15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Belle Saison
Gjærmengde: 2pkg
Informasjon om gjæring:
18degC increased to 26degC over 3 days.
26degC increased to 28degc over 7 days.

[B]Kommentarer[/B]
Co-Brewer Norbrygg medlem Kjell Øyvind Sand.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. juni 2018
Flasket: 29. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F