Brygger: Jens
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale
OG: 1049
FG: 1012
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8500 g Crisp Maris Otter
600 g Crisp Dark Crystal (170 EBC)
200 g Weyermann Cara Amber (70 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
60 g Tettnang, 4.7%a, first wort hop
10 g Clumbus, 15.8%a, first wort hop
40 g Tettnant, 4.7%a, 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tablett Whirlfloc, 15 min
4 g Wyeast nutrient, 5 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp002
Gjærmengde: Ca. 450 milliarder
Informasjon om gjæring:
19 C i 2 dager
19.5 C i 2 dager
20 C i 2 dager
21 C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]
2.3 vol CO2

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. november 2019
Flasket: 24. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F