Brygger: Jens Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale OG: 1049 FG: 1012 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8500 g Crisp Maris Otter 600 g Crisp Dark Crystal (170 EBC) 200 g Weyermann Cara Amber (70 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 60 g Tettnang, 4.7%a, first wort hop 10 g Clumbus, 15.8%a, first wort hop 40 g Tettnant, 4.7%a, 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett Whirlfloc, 15 min 4 g Wyeast nutrient, 5 min [B]Meskeinformasjon[/B] 67 C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp002 Gjærmengde: Ca. 450 milliarder Informasjon om gjæring: 19 C i 2 dager 19.5 C i 2 dager 20 C i 2 dager 21 C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] 2.3 vol CO2 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. november 2019 Flasket: 24. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F