Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1077
FG: 1024
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
I kilo;
Hvete	10
Best Munich lys	3,3
Best Munich mørk	1,65
Best Caramel Hell malt 30EBC	0,5
TF pale chocolate malt	0,7
TF Brown	0,5

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer mittelfruh	50G	5,0%	60min

Spalt select	50G	5,3%	60min

Hallertauer mittelfruh	20G	5,0%	15min

Spalt select	20G	5,3%	15min

[B]Andre ingredienser[/B]
Youngs Campden (440mg SMB/tbl)					8,9	 knuste tabletter i Mesk

Youngs Campden (440mg SMB/tbl)					7,7	Knuste tabletter i Skyllevann

Calsiumclorid CaCL2					9G	I mesk og skyllevann

Magnesiumsulfat MgSo					2G	I mesk og skyllevann

[B]Meskeinformasjon[/B]
66C i 70 min
77C i 10 min
O2 75 sek, en liter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3068
Gjærmengde: 2 pk i 1,5L starter
Informasjon om gjæring:
17C i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. november 2018
Flasket: 10. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N