Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1077 FG: 1024 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] I kilo; Hvete 10 Best Munich lys 3,3 Best Munich mørk 1,65 Best Caramel Hell malt 30EBC 0,5 TF pale chocolate malt 0,7 TF Brown 0,5 [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer mittelfruh 50G 5,0% 60min Spalt select 50G 5,3% 60min Hallertauer mittelfruh 20G 5,0% 15min Spalt select 20G 5,3% 15min [B]Andre ingredienser[/B] Youngs Campden (440mg SMB/tbl) 8,9 knuste tabletter i Mesk Youngs Campden (440mg SMB/tbl) 7,7 Knuste tabletter i Skyllevann Calsiumclorid CaCL2 9G I mesk og skyllevann Magnesiumsulfat MgSo 2G I mesk og skyllevann [B]Meskeinformasjon[/B] 66C i 70 min 77C i 10 min O2 75 sek, en liter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3068 Gjærmengde: 2 pk i 1,5L starter Informasjon om gjæring: 17C i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. november 2018 Flasket: 10. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N