Brygger: Sigrid Ruyter Smolan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,107
FG: 1,023
Mengde vørter: 43,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 54,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
19 kg Maris Otter Pale 
1,5 kg Muntons Crystal, 118 EBC 
0,3 kg Thomas Fawcett Dark Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
120 g Target v 60 min kok 
40 g EKG v 10 min kok 
65 g EKG v 0 min kok

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk #1: 
65 grader i 60 min 
72 grader i 15 min 

Mesk #2: 
65 grader i 60 min 
72 grader i 15 min 
78 grader i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: gjærstarter
Informasjon om gjæring:
3,5 uker v 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Kok i 2,25t

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. mars 2019
Flasket: 26. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F