Brygger: Sigrid Ruyter Smolan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,107 FG: 1,023 Mengde vørter: 43,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 54,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 19 kg Maris Otter Pale 1,5 kg Muntons Crystal, 118 EBC 0,3 kg Thomas Fawcett Dark Crystal [B]Humle og krydder[/B] 120 g Target v 60 min kok 40 g EKG v 10 min kok 65 g EKG v 0 min kok [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk #1: 65 grader i 60 min 72 grader i 15 min Mesk #2: 65 grader i 60 min 72 grader i 15 min 78 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: gjærstarter Informasjon om gjæring: 3,5 uker v 20 grader [B]Kommentarer[/B] Kok i 2,25t [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. mars 2019 Flasket: 26. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F