Brygger: Espen Westum
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,068
FG: 1,012
Mengde vørter: 43,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 7,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, Maltet Havre og Flaket Havre

[B]Humle og krydder[/B]
El Dorado og Galaxy

[B]Andre ingredienser[/B]
Kalsiumklorid, kalsiumsulfat, magnesiumsulfat og melkesyre.

[B]Meskeinformasjon[/B]
68°C i 90min og 78°C i 5min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP066
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
3 dager på 20°C, 7 dager på 21°C og 4 dager på 2°C (cold crash)

[B]Kommentarer[/B]
Skal lagres kaldt. Nytes best på 10-12°C

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. august 2018
Flasket: 8. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F