Brygger: Espen Westum Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,068 FG: 1,012 Mengde vørter: 43,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 7,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, Maltet Havre og Flaket Havre [B]Humle og krydder[/B] El Dorado og Galaxy [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumklorid, kalsiumsulfat, magnesiumsulfat og melkesyre. [B]Meskeinformasjon[/B] 68°C i 90min og 78°C i 5min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP066 Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: 3 dager på 20°C, 7 dager på 21°C og 4 dager på 2°C (cold crash) [B]Kommentarer[/B] Skal lagres kaldt. Nytes best på 10-12°C [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. august 2018 Flasket: 8. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F