Brygger: Kristine Bakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydderøl (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1067
FG: 1016
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale ale malt 2,5 kg
Hvetemalt 2,0 kg
Aromamalt 0,45 kg
Flaket hvete 1,0 kg
Sjokolademalt Lb 340 0,175 kg
Crystalmalt EBC 100 0,450 kg
Crystalmalt EBC 150 0,1 kg
Belgisk candy sugar 0,4 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo 25 gr 70 min
Amarillo 25 gr 10 min
Amarillo 30gr 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Zest fersk appelsin 70 gr  1 min
Koriander 20 gr 1 min
Nellik 2 gr 1 min
Kanelstang 5 gr 1 min
Bitter appelsinskall 5 gr 1 min
gjærnæring 2,5 gr

[B]Meskeinformasjon[/B]
52 C 15 min
65 C 90 min
78C 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safbrew t-58
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Rehydrert gjær
primærgjærig 20 grader
sekundærgjæring 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. oktober 2018
Flasket: 10. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N