Brygger: Kristine Bakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydderøl (basistype 7C Belgisk wit) Ekstra ingredienser: OG: 1067 FG: 1016 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale ale malt 2,5 kg Hvetemalt 2,0 kg Aromamalt 0,45 kg Flaket hvete 1,0 kg Sjokolademalt Lb 340 0,175 kg Crystalmalt EBC 100 0,450 kg Crystalmalt EBC 150 0,1 kg Belgisk candy sugar 0,4 kg [B]Humle og krydder[/B] Amarillo 25 gr 70 min Amarillo 25 gr 10 min Amarillo 30gr 1 min [B]Andre ingredienser[/B] Zest fersk appelsin 70 gr 1 min Koriander 20 gr 1 min Nellik 2 gr 1 min Kanelstang 5 gr 1 min Bitter appelsinskall 5 gr 1 min gjærnæring 2,5 gr [B]Meskeinformasjon[/B] 52 C 15 min 65 C 90 min 78C 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safbrew t-58 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Rehydrert gjær primærgjærig 20 grader sekundærgjæring 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. oktober 2018 Flasket: 10. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N