Brygger: Terje Sannerholt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1066
FG: 1013
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pilsnermalt, hvetemalt, flaket havre.

[B]Humle og krydder[/B]
Humle :Azacca, Medusa, Monroe

[B]Andre ingredienser[/B]
lactose

[B]Meskeinformasjon[/B]
mesket 60 min på 67 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safale 04
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
gjæret i 14 dager på 20 grader. CC 2 dager på 2 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2020
Flasket: 12. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F