Brygger: Terje Sannerholt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1066 FG: 1013 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pilsnermalt, hvetemalt, flaket havre. [B]Humle og krydder[/B] Humle :Azacca, Medusa, Monroe [B]Andre ingredienser[/B] lactose [B]Meskeinformasjon[/B] mesket 60 min på 67 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safale 04 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: gjæret i 14 dager på 20 grader. CC 2 dager på 2 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2020 Flasket: 12. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F