Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13D Andre røykøl (basistype 3C Doppelbock)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1084
FG: 1024
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Munich malt
2 kg Pale malt
1,3 kg Cara Aromatic
1 kg Rauch malt
600g Cara Munich II
100g Pale Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
50g Hallertauer Mityeøfruh 4%aa @ 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min
76 grader i 10 min
No sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafLager W-34/70
Gjærmengde: 4dl slurry
Informasjon om gjæring:
11 grader i 21 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. november 2018
Flasket: 26. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F