Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13D Andre røykøl (basistype 3C Doppelbock) Ekstra ingredienser: OG: 1084 FG: 1024 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Munich malt 2 kg Pale malt 1,3 kg Cara Aromatic 1 kg Rauch malt 600g Cara Munich II 100g Pale Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 50g Hallertauer Mityeøfruh 4%aa @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min 76 grader i 10 min No sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafLager W-34/70 Gjærmengde: 4dl slurry Informasjon om gjæring: 11 grader i 21 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. november 2018 Flasket: 26. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F