Brygger: Arne Mo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1060 FG: 1015 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 10,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] London ESB Ale (WyeastLabs #1968), 4 pk. [B]Humle og krydder[/B] Galaxy 13,7% Null min kok, 80g. Galaxy 13,7% 10 min kok, 45g. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader 60 min, og 70grader 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast Labs #1968 Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: gjæret mellom ca 15 og 20 grader i ca 3 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. juni 2021 Flasket: 3. juli 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N