Brygger: Per Olav Fremo Kalvå
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1064
FG: 1016
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 68,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.25 kg	Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC)	Grain	7	43.2 %	1.46 L
2.25 kg	Pilsner (Weyermann) (3.3 EBC)	Grain	8	43.2 %	1.46 L
0.41 kg	Carared (Weyermann) (47.3 EBC)	Grain	9	7.8 %	0.26 L
0.30 kg	CHÂTEAU SPELT (4.9 EBC)	Grain	10	5.8 %	0.20 L

[B]Humle og krydder[/B]
15.89 g	Magnum [12.00 %] - Boil 60.0 min	Hop	11	22.4 IBUs	-
30.00 g	Mosaic (HBC 369) [11.50 %] - Boil 10.0 min	Hop	12	23.6 IBUs	-
10.00 g	Centennial [10.00 %] - Boil 10.0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
45.00 g	Centennial [10.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C	Hop	14	7.1 IBUs	-
45.00 g	Mosaic (HBC 369) [11.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C	Hop	15	7.8 IBUs	-
45.00 g	Centennial [10.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C	Hop	14	7.1 IBUs	-
45.00 g	Mosaic (HBC 369) [11.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C	Hop	15	7.8 IBUs	-

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 c i 30 min
72 c i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY1318
Gjærmengde: en del
Informasjon om gjæring:
18 grader til en par poeng fra fg

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2020
Flasket: 4. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N