Brygger: Per Olav Fremo Kalvå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1064 FG: 1016 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 68,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.25 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) Grain 7 43.2 % 1.46 L 2.25 kg Pilsner (Weyermann) (3.3 EBC) Grain 8 43.2 % 1.46 L 0.41 kg Carared (Weyermann) (47.3 EBC) Grain 9 7.8 % 0.26 L 0.30 kg CHÂTEAU SPELT (4.9 EBC) Grain 10 5.8 % 0.20 L [B]Humle og krydder[/B] 15.89 g Magnum [12.00 %] - Boil 60.0 min Hop 11 22.4 IBUs - 30.00 g Mosaic (HBC 369) [11.50 %] - Boil 10.0 min Hop 12 23.6 IBUs - 10.00 g Centennial [10.00 %] - Boil 10.0 min [B]Andre ingredienser[/B] 45.00 g Centennial [10.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C Hop 14 7.1 IBUs - 45.00 g Mosaic (HBC 369) [11.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C Hop 15 7.8 IBUs - 45.00 g Centennial [10.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C Hop 14 7.1 IBUs - 45.00 g Mosaic (HBC 369) [11.00 %] - Steep/Whirlpool 20.0 min, 80.0 C Hop 15 7.8 IBUs - [B]Meskeinformasjon[/B] 64 c i 30 min 72 c i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY1318 Gjærmengde: en del Informasjon om gjæring: 18 grader til en par poeng fra fg [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2020 Flasket: 4. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N